Alla inlägg under april 2011

Av Saara Gustafsson - 12 april 2011 10:06

Jag har blivit skit sygen på att börja träna.

Jag såg en skit snygg brud igår, hon hade så j*vla fin kropp, plus att hon hade barn. Så nu vill jag också bli snygg. Tänkte börja gå riktigt långa promenader med Skruttisen, man kanske ska ta och kolla om någon vill göra mig sällskap. Sen när man får tid till att börja gymma så ska jag nog göra det också.

Man blir ju så himla avundsjuk på folk som också har barn och har skit fina kroppar, så nu ska fan jag också göra ett försök till att få en fin kropp. Önska mig lycka till !

Idag tänkte jag gå till Trosa, vet inte om jag ska gå tillbaka eller om jag tar bussen tillbaka. Det märks sen senare.

Jag talar om hur det gick senare =)

...

Av Saara Gustafsson - 10 april 2011 18:58

Äntligen har manen i mitt liv vaknat.

Hoppas bara att vi kan reda ut detta någon gång. Är så j*vla trött på att det ska bli såhär varje jävla gång som han är ute.

Ingen rolig kväll igår och ingen rolig dag idag. Kattj*veln väckte Skruttisen två gånger igår kväll. Manen gick ut fast jag ville ha en mysig hemma kväll, och kom hem 6 imorse. Så han vaknade för typ två timmar sedan, inget har blivit bättre än.

Hoppas detta går att lösa snart !

Av Saara Gustafsson - 5 april 2011 10:26

Nu har jag vart och pratat med rektorn och jag får komma tillbaka till skolan. Så nu kan jag börja min utbildning igen. Min sambo är hemma med dottern så jag kan plugga. Det känns riktigt bra nu och det ser väldigt ljust ut. Det lönar sig att vara j*vligt envis ibland.

Så idag har jag vart och pratat med några lärare så jag kan försöka komma ifatt alla andra och plugga upp mina gamla IG:n. Äntligen har jag kommit igång med saker. Nu ska jag bara plugga satan och jag får mysa med dottern min på kvällarna och helgerna.

Av Saara Gustafsson - 2 april 2011 10:30

Förlåt alla läsare för att jag inte skrivit på länge. Men sen vi fick barn så hinner man inte med vd man vill längre. Man får ta det viktigaste och sen hoppas att man hinner med lite surfande på nätet.

Men dotterns mage har blivit bättre nu. Hon var visst laktosintolerat eller bara känslig mot laktos. Så vi fick köpa en speciell mat åt henne (skit dyr, men va fan gör man inte för sitt barn). Men nu har det blivit bättre.

Skolan går det inte så bra med. Dom vill att jag hoppar av och börjar komvux elle folkhögskola. Men jag vill gå klart 3:an nu. Så vi får se hur det blir. Hoppas jag får gå kvar iaf. Dom kan ju inte kasta ut mig pga att jag fått barn. Och dom tror inte att jag klarar detta. Men jag gör det inte för min skull, jag gör det för min sambo och min dotters skull.

Nu vet ni lite vad som händer i mit liv =)

Presentation


Här kommer jag skriva lite alltmöjligt. Det kommer väl mest handla om mitt liv och vad jag är med om under dagarna. Och sen så kommer det så klart handla om våran lillskruttis =)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards